Esküvői fotó


Életetek eme fontos pillanatát művészi módon, magas színvonalon örökítjük meg és a fotókkal visszaadjuk a pillanat élményét, a készülődés feszült, várakozással teli perceit, a gyűrűhúzás meghitt pillanatát, az esküvő ünnepélyességét vagy a lakodalom fergeteges hangulatát.

A jó esküvői fényképsorozat egy történetet mesél el, annak a napnak a történetét, amikor egy szerelmes pár ország-világ előtt megmutatja összetartozását. A fotónak ezt kell életre keltenie minden alkalmommal, mikor valaki megnézi.

Egy szabadtéri fotózás megteremti a pillanatot, hogy számotokra fontos, esztétikus helyeken legyetek megörökítve ezen a fontos napon. Szeged bővelkedik csodálatos helyszínekben, melyek kiváló háttérként szolgálhatnak fényképeitekhez. Az elkészült képeket professzionális utómunka után kapjátok meg az általatok kiválasztott formában, ami lehet dvd-n, vagy akár fotóalbumként. Az elkészült képekből csinálhatunk zenés fotómontázs videót vagy akár interaktív PDF-et is, mindent a Ti igényeiteknek megfelelően. Fotózáshoz is a kor technikai fejlettségének megfelelő professzionális felszerelést használunk, ami művészi, ugyanakkor fiatalos és dinamikus látásmóddal párosulva szemet gyönyörködtető képsorozatot eredményez.

Fotózás szolgáltatásunkat mindig a Ti igényeiteknek megfelelően állítjuk össze. Hagyományos esetben a fotózás csomagunkba (ahogy a videós csomagunkba is) beletartozik a készülődés pillanataitól kezdve minden esemény megörökítése (lánykérés, polgári, templomi szertartások, lakodalom) és egy szabadtéri fotózás, akár külön napon is. Ennek hossza Tőletek függ, de ideális esetben 2 órát érdemes rászánni.

Ezt kínáljuk minden ügyfelünknek:

  • Az esküvő napjának teljes végigkövetése
  • Kreatív fotózás szabadtéren vagy akár stúdióban
  • Professzionális utómunka és retusálás
  • A kész képek átadása egyedi nyomtatású DVD lemezen
  • Online galéria a képekből
  • + amit Ti szeretnétek

Néhány extra fotós szolgáltatásunk

Fine-art album tervezés és gyártás


Elkészült képeitekből egy gyönyörű fotókönyvet tervezünk, amely örök emlék marad, amit az egész család örömmel vesz majd kézbe évek, évtizedek múlva is. Munkatársaink a tervezéstől a legjobb minőségű gyártásig mindent elvégeznek, nektek csak egy feladatotok van: boldognak lenni minden oldalon.

Zenés slideshow

Minden ismerősöd újra átélheti vagy megismerheti az esküvőtök hangulatát egy klassz zenére gyártott fotómontázzsal. Egy kattintással megosztatod majd velük az élményt, és bezsebelheted az elismeréseket. Ezen a linken megnézheted, hogyan is néz ki egy ilyen montázs.

Papír- és vászonképek kidolgozása


A digitális világban felértékelődik minden, ami kézzel fogható és önmagában szép. Munkatársaink a legjobb minőségben hívják elő képeiteket papírra, vagy vászonra, akár 90x60cm-es óriás méretben is. Elég csak rájuknézni, és felidézik az esküvő csodás pillanatait.

+ egyedi ötleteiteket, kívánságaitokat is szívesen megvalósítjuk. Keressetek bennünket bizalommal!

+ fotós szolgáltatásainkat videós szolgáltatásainkkal is kombinálhatod egy komplett csomagban.

Galéria

gallery_selected_00_a
gallery_selected_48gallery_selected_20
gallery_selected_45
gallery_selected_22
gallery_selected_35gallery_selected_34
gallery_selected_37gallery_selected_12
gallery_selected_17gallery_selected_36
gallery_selected_06gallery_selected_01_a
gallery_selected_23
gallery_selected_28
gallery_selected_51
gallery_selected_04gallery_selected_25
gallery_selected_09gallery_selected_08
gallery_selected_32gallery_selected_16
gallery_selected_19
gallery_selected_13
gallery_selected_50
gallery_selected_27gallery_selected_26
gallery_selected_49
gallery_selected_41
gallery_selected_40
gallery_selected_05
gallery_selected_29

+ további fotókat Facebook oldalunkon találtok ide kattintva.