Esküvői videó

Ez lesz életetek egyik legszebb napja és hogy ne csupán emlékeitekben éljen majd, gondoskodjatok időben ezeknek az értékes pillanatoknak a megörökítéséről.

A OneWedding esküvői videó abban segít nektek, hogy esküvőtök megismételhetetlen, varázslatos pillanatai művészi módon legyenek megörökítve, legyen szó akár egy modern, amerikai stílusú esküvői videoklipről vagy egy klasszikus stílusú videóról. Fontosnak tartjuk, hogy az általunk készített videót évek múltán is öröm legyen megnézni. Ebben professzionális felszerelés és tapasztalt stáb áll rendelkezésünkre, nálunk garantált a színvonalas, művészi munka.

Kizárólag professzionális technikai eszközöket használunk, így a végeredmény is a lehető legjobb lesz. A HD felbontású rögzítés már az alapcsomag részét képzi és a szabvány SD felbontású DVD videó opcionálisan választható, amit a HD verzióból készítünk, igy elkerülve, hogy néhány év múlva esetleg megbánjátok, hogy nem kértétek a nagyobb felbontást, hiszen hamarosan minden háztartásban megtalálhatóak lesznek a HD felbontású LCD és plazma televíziók.

Szolgáltatásunk teljeskörű és számos extra közül választhatjátok ki a Nektek megfelelőt. Ilyen a többkamerás rögzítés lehetősége, vagy steadicam-es felvételek, amelyek rendkívüli vizuális élményt nyújtanak. A steadicames “úszó” kameramozgások valódi mozis képvilágot kölcsönöznek videótoknak. Továbbá kérhettek extraként videóklipet a legszebb pillanatokból egy általatok kiválasztott zenére, vagy kiváló ajándék lehet a vendégeknek, rokonoknak egy gyerekkori képekből készített fotómontázs DVD-n, ami projektoros kivetítéssel még egy látványos lakodalmi esemény is lehet. Minden a Ti igényeitektől függ és mi megvalósítjuk még egyedi, rendhagyó kívánságaitokat is.

Ezt kínáljuk minden ügyfelünknek:

  • Az esküvő napjának teljes végigkövetése
  • Mindent FULL HD felbontásban rögzítünk és dolgozunk fel
  • Professzionális utómunka, vágás és effektek
  • A kész anyag átadása egyedileg nyomott Blu-ray és DVD lemezen, tokkal és külön tervezett borítóval
  • + amit Ti szeretnétek

Néhány extra videós szolgáltatásunk

4K-s képrögzítés


Lehet, hogy a mostani tévétek még nem 4K-s, de a következő biztosan az lesz. Szeretnénk a filmeteket felkészíteni a jövőre, ezért akár 4K-s felbontásban is rögzíthetjük azt. A végeredmény pedig évek múlva is tökéletesen néz majd ki bármekkora képernyőn, hiszen A 4K a FULL HD-hez képest négyszer annyi képpontot tartalmaz.

Egyedi fa pendrive


Szeretnétek egy maradandó, szép tárgyi emléket is az esküvői filmetekhez? Féltek, hogy megkarcolódik a DVD? Válasszátok ezt az elegáns fa pendrive-ot rajta a filmetek olyan formátumban, amit minden okostévével és számítógéppel le tudtok majd játszani.

Megosztható esküvői pillanatok


Szeretnéd barátaiddal megosztani az esküvői filmetek legjobb pillanatait? Nem kell videóvágó programokkal bajlódnotok, munkatáraink profi módon elkészítik azt a rövid zenés klippet, amit egy kattintással megoszthattok majd, és besöpörhetitek vele az elismeréseket.

+ egyedi ötleteiteket, kívánságaitokat is szívesen megvalósítjuk. Keressetek bennünket bizalommal!

+ videós szolgáltatásainkat esküvői fotózással is kombinálhatod egy komplett csomagban.

Videó galéria

+ még több videót találtok a OneWedding.hu Facebook oldalán